Jeg er stolt over at kunne kalde Catago Equestrian for min sponsor af rideudstyr. Catago sørger for at både jeg og mine heste er klædt godt på i såvel min dagligdag som når jeg rejser rundt til stævner.

Catago udvikler deres produkter med det formål at give hesten maksimal komfort og beskyttelse. Og derved henvender de sig til den kvalitetsbevidste rytter. Alle deres produkter skabes ud fra fire fokusområder; komfort, funktionalitet, kvalitet og stil. 

Deres mange års erfaring med ridesporten og store respekt for samspillet mellem hest og rytter har ført til en lang række nye og spændende produkter som jeg flittigt bruger hver dag.

Jeg er som springrytter super glad for at ride med Cascos hjelme. De er unikke, smarte i designet og sidder som skræddersyet på mit hoved. Jeg har tidligere brugt flere forskellige hjelme men må sige denne sidder bare som den skal. Jeg bruger i dag Cascos ridehjelme hjemme til daglig træning, samt når jeg er ude på stævnebanerne. 

Casco er et ældre tysk firma som går ind for kvalitet og stil, hvilket kommer godt til udtryk i deres produkter. Casco laver ikke kun hjelme, men specialisere sig indenfor briller også, hvilket gør jeg kan ride om sommeren  ude og have solen som en generende faktorer i min træning.

Jeg rider og går stort set i mine Suedwind støvler hele dagen. Om det er til træning, stævner eller blot til og gå rundt i derhjemme i stalden. Suedwind er et tysk mærke som kombinere funktion og komfort med en stilet klassisk stil. 

Designet er moderne og støvlerne er komfortable så resultatet er en unik og tidsløs stil med maksimalt komfort og funktion. Deres innovativ sål gør at jeg kan holde ud at gå i mine støvler flere dage når jeg til ridestævner. Jeg er helt vild med den høje støvle som hedder Sir John og som har den samme innovative Ultima sål som min dagligdagssko. 

Jeg er har ofte en 3-4 heste med til stævner og skifter derved ikke til almindelig støvler hver gang jeg hopper af hesten inden jeg skal ride den næste. Det har tidligere resulteret i lidt ømme føder. Men det behøver jeg ikke tænke på med Sir John støvlen, hvor man rider i en støvle med så skøn en sål og hælfunktion som gør man kan have den på i flere timer. 


© 2020 Cedergaard Sportsrideklub