Om Cedergaard

Om Cedergaard

Vi har mere end 10 års erfaring inden for ridesport og ridning

Gården har de seneste par år været igennem en større renovering der gør, at vi har en stald med gode faciliteter til både hest og rytter, samt en dertilhørende dejlig lys ridehal med fiberbund på 24x60m og 2600 m² udendørs Ebbe flos bane fra Walber. Der er mulighed for luftning af hestene på både sand- & græsfolde.

På stedet har vi tilknyttet dygtige undervisee, som underviser på alle niveauer i både dressur & spring. Vores formål med ridecentret er at skabe et godt miljø, ikke kun for hest og rytter, men også for forældrene. Alle skal kunne finde sig tilpas og komme ud og hygge med børn og voksne i selskab med hestene.

Michael Aabo underviser hver tirsdag, aftale direkte med ham. 

Christina Madsen

Dagligleder og privat underviser.

Hvorfor vælge os

Vi leverer den bedste rideundervisning siden 2011

Vi er en klub drevet af fællesskab og god ånd. Vi er beriget med mange frivillige kræfter både blandt opstaldere, rideskoleelever og deres forældre. Vi værner alle om den gode tone og hjælpsomme ånd der er herude.

Vores Vision

Vi vil være den mest velfungerende rideklub i Kolding med særlig vægt på undervisning, menneskelig udvikling og social netværk

Vores Mission

At ændre den sydjyske opfattelse at det at går til ridning. Man skal ikke gå til ridning, man skal gå til hest

Vores team

Mød vores professionelle træner

Cedergaard Sportsrideklub bestræber sig på at tilbyde undervisning med fokus på alle niveauer inden for både dressur og spring.

Christina Madsen

Dagligleder og privat underviser.

Michael Aabo

Underviser hver Tirsdag

Vil du lære at ride? Tilmeld dig vores kurser nu!

Har du lyst til at gå til ridning, tilbyder Cedergaard Sportsrideklub undervisning for alle, øvede som nybegyndere, i dressur og spring.

Indkøbskurv