NYHED

Pr 1. nov 2018 vil der den første uge i måneden være TEMA-UGE. TEMA-UGE kan bl.a. være Bøjle-fri, Bom-ridning eller Heste-bytning. Samme uge som TEMA-UGE vil der være forældre-fri uge. (ingen forældre i ridehallen under ridning)

TEMA-UGE bliver offenligt gjort herpå siden og på facebook.

Elev undervisning

Christina Madsen er stedets faste leder. Hun bor og har sin daglige gang på Cedergaard Sportsrideklub hvor hendes firma Stald Cedergaard holder til.
Børnene lærer at omgås hestene herunder at behandle dem med respekt og omsorg. Vi lægger desuden meget vægt på, at børnene får nogle gode oplevelser med hestene og hinanden, så ud over indføring i ridningens basisbegreber og øvelser, bliver børnene præsenteret for forskellige discipliner så som dressur, spring, pony games, besindighedsøvelser, agility og meget mere. De forskellige discipliner introduceres dog først, når den enkelte rytter er klar til det og er tryg ved at prøve den enkelte aktivitet.

Underviseren eller en hjælper er til stede i stalden ½ time før undervis-ningens start og hjælper/lærer børnene at gøre hesteneklar og sadle op.

Underviseren eller hjælperen følger det sidste hold tilbage til stalden og hjælper/lærer børnene at sadle af og gøre hesten klar til at komme tilbage i boksen eller ud på folden.

Enkelte undervisningslektioner kan foregå i stalden med henblik på at lære mere dybdegående om pleje og pasning af såvel hest som udstyr. Børnene vil få en introduktion i sygdomstegn, fodring, krav til folde mv.

Underviser på elevskolen:

Nanna Loft (mandag og onsdag)
Mobil: 60247099

Anika Davidsen (tirsdag)
Mobil: 51885092

Emmeli Schwartz (torsdag og fredag)
Mobil: 22405983

Karoline Hansen
Mobil. 23 96 72 25

NB. Ved afmeldning, tages kontakt til underviserne direkte. Cedergaard Sportsrideklub tilbyde ikke hjælp i form af trækker.


© 2020 Cedergaard Sportsrideklub