Elev undervisning, på elevpony/hest inkl. klubmedlemsskab

405,00 kr. / måned

Kontakt Anika Davidsen +45 51885092, for en prøvetime og aftalt opstart.
Clear

Børnene lærer at omgås hestene herunder at behandle dem med respekt og omsorg. Vi lægger desuden meget vægt på, at børnene får nogle gode oplevelser med hestene og hinanden, så ud over indføring i ridningens basisbegreber og øvelser, bliver børnene præsenteret for forskellige discipliner så som dressur, pony games, besindighedsøvelser, agility og meget mere. De forskellige discipliner introduceres dog først, når den enkelte rytter er klar til det og er tryg ved at prøve den enkelte aktivitet.

Underviseren eller en hjælper er til stede i stalden ½ time før undervisningens start og hjælper/lærer børnene at gøre hesteneklar og sadle op.

Underviseren eller hjælperen følger det sidste hold tilbage til stalden og hjælper/lærer børnene at sadle af og gøre hesten klar til at komme tilbage i boksen eller ud på folden.

Enkelte undervisningslektioner kan foregå i stalden med henblik på at lære mere dybdegående om pleje og pasning af såvel hest som udstyr. Børnene vil få en introduktion i sygdomstegn, fodring, krav til folde mv.

​Ansvarlig for elevskolen:
Christina Madsen
Mobil: +45 40 95 62 63

NB. Ved afmeldning, tages kontakt til underviserne direkte. Cedergaard Sportsrideklub tilbyde ikke hjælp i form af trækker.

Elevundervisning

1 gang om ugen, 2 gang om ugen, 3 gang om ugen

Indkøbskurv